Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся дитячий фестиваль колядок щедрівок «Колядує зима»

Новина
03.01.2024
Затьмарені свята… росія не припиняє ракетний терор України. У ці важкі дні хочемо поділитися з вами нотками позитиву – фотозвітом📷 з дитячого фестивалю колядок, щедрівок, який ми провели у Хотині.
 
Попри повітряні тривоги🔇 і вимушені перерви в укриттях, усе ж таки відбувся наш фестиваль колядок, щедрівок та сучасних різдвяних пісень «Колядує зима»❄️ у Хотинському Будинку дітей та учнівської молоді.
 
Дійство на сцені переривалося, дітки йшли в укриття, 🚸 але потім продовжували виступи 🎤 і дарували присутнім святковий настрій та надію на мирне майбутнє.
 
Юні таланти виконували і давні колядки, щедрівки, і сучасні твори, що несуть радість різдвяних свят з їх глибоким духовним змістом та добрими традиціями.
 
Дякуємо усім колективам та солістам із закладів освіти Хотинської громади, Будинку дітей та учнівської молоді, Хотинської музичної школи та їхнім педагогам за гарно підготовлений фестиваль, за збереження славних традицій краю та нашої багатої культурної спадщини! 
Фотографії Ірини Шинкарюк.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше