Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Передали військовим повнопривідний пікап

Новина
04.01.2024

Під час передачі автомобіля Хотинський міський голова Андрій Дранчук зазначив:

– Постійно цікавимося потребами наших захисників і прагнемо їм допомогти, у тому числі автотранспортом. І ось передали чергову автівку військовим, – розповів він. – Нагадаю, нещодавно ми залучили 8 одиниць техніки завдяки дієвій співпраці з партнерським містом Тельтов та особисто його бургомістром Томасом Шмідтом за підтримки Федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца.

У першій партії, що вже переправлена у Хотин, – цей пікап Toyota Hilux. Його підготували, провели техобслуговування й одразу відправили військовослужбовцям.

– Маємо не зупинятись ні на секунду, повсякчас підтримувати бійців, допоки не переможемо! – додав міський голова та висловив вдячність німецьким друзям та партнерам, а найголовніша подяка нашим захисникам і захисницям, котрі щодня і щогодини виконують найважчу і найризикованішу роботу – обороняють Україну від окупантів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше