Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пожежний автомобіль з Німеччини допомагатиме рятувати життя мешканців Хотинської громади

Новина
01.02.2024

У результаті міжнародної співпраці Хотинська громада отримала вагому технічну підтримку від партнерів з Німеччини, серед іншого – пожежно-рятувальний автомобіль. Днями його передали рятівникам 7-ї ДПРЧ м. Хотин.

 

«Чергова допомога надійшла від нашого міста-партнера Тельтов! Мав приємність передати сучасний, максимально укомплектований пожежний автомобіль рятувальному підрозділу 7 ДПРЧ м. Хотин, – зазначив Андрій Дранчук. – Це частина технічної допомоги від німецького міста-побратима Тельтов, яку передали бургомістр Томас Шмідт за сприяння та участі Федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца».

 

Така спецмашина допоможе оперативніше та якісніше надавати допомогу жителям не лише міста, а й усієї Хотинської громади та сусідніх під час надзвичайних ситуацій.

 

Як зазначив міський голова, підтримка рятувального підрозділу та місцевих пожежних команд продовжиться. Адже йдеться про безпеку жителів.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше