Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Презентація громадської ініціативи

Новина
30.11.2023
✅Презентація громадської ініціативи

📌У межах реалізації ініціативи “Створення простору для розвитку особистості дітей та налагодження комунікації жителів міста” відбулася зустріч із жителями міста, внутрішньо переміщеними особами та представниками релокованого бізнесу.

🔸На зустрічі відбулася презентація та обговорення ініціативи, яку реалізує Хотинська платформа розвитку у співпраці з Агенція розвитку міста. Присутні висловили своє бачення ідеї проекту, надали поради щодо облаштування території та дотримання безпекових заходів.

🔹Зауважимо, що в рамках проектної діяльності планується створення доступного дитячого простору для проведення активного дозвілля дітей. Таким чином відбудеться розвиток території, з'явиться місце для проведення вільного часу дітей та батьків, покращення умов життя жителів громади.

🖇Зустріч відбулася у межах проєкту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який впроваджується у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)»
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше