Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Започатковуємо співробітництво з трьома громадами Поділля для розвитку туризму

Новина
15.08.2023

Відбулася чергова сесія Хотинскьої міської ради, яку провів міський голова Андрій Дранчук. Розглянули з депутатами чимало питань з життєдіяльності громади. Серед основних:


✅Для розвитку туризму погодили започаткування співробітництва з громадами Поділля:

  • Кам’янець-Подільською,
  • Староушицькою
  • Китайгородською.


✅ Визначили керуючу компанію для управління індустріальним парком "Хотин Invest" – це Агенція розвитку міста. До речі, нею залучено протягом року проєктів на кілька десятків мільйонів гривень.


✅ Затвердили приєднання Хотинської громади до програми «Європейська Енергетична Відзнака в Україні».


✅ На 2 виграні проєкти отримали фінансування від ЮНІСЕФ на придбання обладнання для їдалень у Хотинський опорний академічний ліцей і Хотинський ліцей №5.


✅ Виділили кошти на закупівлю «Хотинтепломережі» дров для опалення наших закладів.


Хотинський міський голова висловив удячність депутату, військовому Олександру Брусу, який під час відпустки узяв участь у сесії.  Велика подяка усім, хто обороняє Україну!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше