Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чергова допомога від партнерського міста Жагань

Новина
22.04.2024

Хотинська громада отримала чергову допомогу партнерського міста Жагань (Польща). Вантажівка проїхала довгий і нелегкий маршрут (Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія), щоб доставити все в Хотин (подяка хотинчанці Оксані Романіці за допомогу транспортом).

Попри вихідний день, у неділю працівники Хотинської міської ради на чолі з міським головою Андрієм Дранчуком займалися розвантаженням фури з допомогою. Були залучені працівники відділів ЖКГ та енергоефективності, земельних ресурсів, господарської групи, міжнародного співробітництва, КП «Хотинблагоустрій».

 

Отже, місто Жагань цього разу надало нам велику партію

1) шкільного та дитячого приладдя (стільці, столи, шафи);

2) будівельні матеріали (шпаклівки, штукатурка, клей);

3) трактор середньої потужності (плануємо використовувати його в роботі наших комунальників).

Шкільне приладдя буде передано освітнім закладам, а також будівельні матеріали, щоб підготувати установи до нового навчального року.

Отриманий трактор, хоч і не новий, однак у дуже гарному стані, вже з понеділка вийде на роботу на об’єкти Хотинської громади (буде переданий КП «Хотинблагоустрій»).

– Приємно, коли надзвичайно важка міжнародна робота дає такі позитивні результати, – зазначив міський голова Андрій Дранчук. – До речі, домовленості, підготовка формування і оформлення цього вантажу зайняли близько 10 місяців. Велика подяка нашим партнерам та всій команді:

Хотинська міська рада

Lubię Żagań

Andrzej Katarzyniec -Burmistrz Miasta Żagań

Sebastian Kulesza

Відділ економічного розвитку та міжнародного співробітництва

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше