Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі

Документи

Всі документи
Рішення
Програма
Проект рішення
Проект рішення - регуляторного акту
Протокол
Документ
Регуляторний акт
Розпорядження

Розпорядження міського голови

Всі документи цього типу

Рішення ради

Всі документи цього типу

Програма

Проекти рішень сесії

Всі документи цього типу

Проекти рішень виконавчого комітету

Всі документи цього типу

Рішення виконавчого комітету

Всі документи цього типу

Результати поіменного голосування

Всі документи цього типу

Статут

Звіт

Лист

Правила

Всі документи цього типу

Регламент

Бюджет

Повідомлення

Всі документи цього типу

Порядок денний

Протокол

Всі документи цього типу

Обгрунтування

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Капітальний ремонт їдальні та внутрішніх вбиралень, придбання обладнання для харчоблоку КЗ «Хотинський опорний академічний ліцей» Хотинської міської ради за адресою вул. І.Франка,8А, м. Хотин, Дністровський р-н, Чернівецька обл; 45450000-6 Інші завершальні будівельні роботи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
Обгрунтування
04.08.2025
РОЗРАХУНКИ ЕКОНОМІЧНО ОБГРУНТОВАНИХ ВИТРАТ НА НАДАННЯ ПОСЛУГ ІЗ ЗАХОРОНЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ХОТИНБЛАГОУСТРІЙ ХОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»
Обгрунтування
15.04.2025
РОЗРАХУНКИ ЕКОНОМІЧНО ОБГРУНТОВАНИХ ВИТРАТ НА НАДАННЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ХОТИНБЛАГОУСТРІЙ ХОТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ»
Обгрунтування
15.04.2025
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Обгрунтування
29.11.2024
Всі документи цього типу

Пояснювальна записка

2025 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше