Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Чому важлива комунікація влади і молоді та, які є інструменти залучення молоді до ухвалення важливих для неї рішень в громаді?"

Новина
29.11.2021
📎Чому важлива комунікація влади і молоді та, які є інструменти залучення молоді до ухвалення важливих для неї рішень в громаді?
🔹Перспективи співпраці та конструктивного діалогу між органами місцевого самоврядування та молоддю було обговорено з представниками учнівського самоврядування Хотинський опорний заклад загальної середньої освіти на круглому столі “Комунікація молоді та влади: ефективна співпраця ”, який відбувся в рамках проєкту «Відкритий діалог: влада та громадськість»🤝.
📌Голова Молодіжної ради Хотинської громади Тетяна Юрчак розповіла присутнім про діяльність Молодіжної ради, директорка Хотинського опорного ЗЗСО Людмила Микитюк ознайомила присутніх з можливостями учнівського самоврядування, а представниця Агенція розвитку міста Оксана Гіждівська – про діяльність Агенції та проєкти для молоді та учнів, які представники Агенції поширюють на своїй FB сторінці під хештегом #новіможливості_АРМ.
🔸Наприкінці круглого столу відбулася робота в групах «молодь-громада: можливості та перспективи», де за методикою "світове кафе" було напрацьовано пропозиції до ОМС за напрямком активізації молоді, які молодь спільно із владою буде намагатися втілювати у життя.
Захід відбувся у рамках проєкту «Відкритий діалог: влада та громадськість»🤝 , який був поданий Ініціативної групою Хотинської громади та здобув перемогу 🏅 у проєкті «Голос громади у місцевому самоврядуванні» у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше