Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське обговорення Стратегії сталого розвитку Хотинської міської територіальної громади

Новина
20.10.2021
📜 Стратегія сталого розвитку Хотинської міської територіальної громади
та
🗂️ Бюджет для громадян
20 жовтня в Анадольській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів було представлено проєкт Стратегії сталого розвитку Хотинської міської територіальної громади та буклет з візуалізацією бюджету нашої громади.
Під час обговорення проєкту Стратегії розвитку громади було запропоновано обмін досвідом між закладами освіти щодо активізації учнів та підсилення учнівського самоврядування, їх участь у проектах грантової допомоги.
Дякуємо усім, хто долучився до зустрічі, та нагадуємо, що пропозиції по доповненню Стратегії розвитку Хотинської громади (https://cutt.ly/NRzVPwH) та зауваження щодо бюджету громади приймаються в приміщенні міської ради (м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2А) та на електронну пошту khotyn.efa@gmail.com.
Зустріч проведено в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE , що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше