Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське обговорення Стратегії сталого розвитку Хотинської міської територіальної громади

Новина
22.10.2021
📜 Стратегія сталого розвитку Хотинської міської територіальної громади
🗂️ Бюджет для громадян
22 жовтня в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів с.Круглик було представлено проєкт Стратегії сталого розвитку Хотинської міської територіальної громади та буклет з візуалізацією бюджету нашої громади.
Під час обговорення проєкту Стратегії розвитку громади було внесено пропозиції щодо розвитку економіної сталості села, а саме пошук інвесторів, зокрема для створення фермерського господарства та заводу з виробництва мінеральної води. Створення робочих місць в громаді є запорукою зниження рівня міграції.
Крім того було обговорено можливості обміну досвідом з активізації учнівського самоврядування між ЗСО с.Круглик та ОЗЗСО м.Хотин, подальша співпраця у написанні та реалізації грантових проектів для розвитку закладів освіти. 
Дякуємо усім, хто долучився до зустрічі, та нагадуємо, що пропозиції по доповненню Стратегії розвитку Хотинської громади та зауваження щодо бюджету громади (https://cutt.ly/NRzVPwH) приймаються в приміщенні міської ради (м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2А) та на електронну пошту khotyn.efa@gmail.com.
Зустріч проведено в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE , що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз ( Global Communities ) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше