Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Слобожанська громада - приклад для наслідування кращих практик децентралізації

Новина
24.09.2021
21-22 вересня делегація Хотинської міської територіальної громади з офіційним візитом відвідала Слобожанськугромаду Дніпропетровської області в рамках компонента "Менторство - новий ресурс для громад четвертої когорти" Програма DOBRE
Зустрічав представників громад 4 когорти Слобожанський селищний голова Іван Миколайович Камінський.
Під час знайомства, Іван Миколайович розповів про свою громаду та проблеми, з якими Слобожанська селищна рада стикнулась у 2015 році під час впровадження Децентралізації в Україні, а також про позитивні зміни на території громади та найкращі проекти реалізовані від початку створення громади.
Про свої напрацювання та здобутки в період впровадження реформи з децентралізації розповіли Лагода Людмила Василівна - секретар селищної ради, Шаповалов Ігор Васильович - перший заступник селищного голови та Вусик Світлана Миколаївна - заступник селищного голови.
В рамках візиту делегація Хотинської міської ради відвідала кращі заклади освітньої та соціальної інфраструктури, зокрема:
- комунальний заклад «ССЦФЗН «Спорт для всіх»;
- КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»;
- Центр надання адміністративних послуг;
- комунальні заклади дошкільної, загальносередньої та позашкільної освіти;
- молодіжний центр;
- центр надання соціальних послуг;
- Центр соціальної підтримки дітей та сім’ї "Добре Вдома".
Під час зустрічей було обговорено можливості співпраці та обміну кращими практиками. Адже незважаючи на відстань у 1000км між нашими громадами спільними є питання щодо покращенням надання освітніх, соціальних, адміністративних та культурних послуг тощо.
Вартує зауважити, що в рамках візиту громад менті, до Слобожанської громади завітала делегація Широківської громади, тож зустрічі відбулись у тристоронньому форматі, що додало цікавих та актуальних дискусій під час обговорень.
 
Хотинську громаду представляли Любов Петрова - начальник відділу економічного розвитку та міжнародного співробітництва Хотинської міської ради та Іван Гутнік - директор комунальної установи "Агенція розвитку міста" Хотинської міської ради
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше