Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Стратегія розвитку Хотинської громади на етапі узгодження

Новина
29.09.2021
28.09.2021 відбулась четверта зустріч робочої групи з розробки Стратегії розвитку Хотинської громади в рамках реалізації проєкту Програма DOBRE, яку провели експерти Програми DOBRE Олег Карий, Dawid Hoinkis та Taras Rashkevych.
Експерти представили:
✅ результати роботи над списком завдань Стратегії, які спільно розроблялись з робочою групою;
✅ узгодили показники реалізації потенційних проектів з розвитку громади;
✅ заплановані ефекти від реалізації проєктів;
✅ відповідальних осіб та інші складові завдань.
На завершення зустрічі узгодили план подальшої роботи робочої групи по написанню Стратегії розвитку громади.
Після узгодження документа з експертами та керівництва Програми DOBRE, відбудуться громадські обговорення - представлення проекту Стратегії на офіційному сайті та сторінках у соціальних мережах громади.
Пропозиції по доповненню Стратегії розвитку Хотинської громади та зауваження прийматимуться в приміщенні міської ради (м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2А).
Зустріч проведено в рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше