Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Громадське обговорення Стратегії розвитку Хотинської територіальної громади на 2021-2027 роки в населених пунктах громади

Оголошення
11.10.2021
Шановні жителі Хотинської міської територіальної громади!
У рамках Програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (Програма DOBRE), за фінансового сприяння USAID Ukraine - USAID Україна (United States Agency for International Development) в період з червня по вересень 2021 року Робочою групою Хотинської територіальної громади при сприянні експертів Фонду Розвитку Місцевої Демократії ім. Є. Регульського з Польщі був напрацьований проект документу "Стратегія розвитку Хотинської територіальної громади на 2021-2027 роки", який сьогодні виносяться на громадське обговорення/консультації.
Повідомляємо, що заплановані публічні консультаційні зустрічі, на які запрошуються всі бажаючі.
Вони відбудуться:
📍 зустріч в с. Анадоли (20.10.2021 р., 12:00 год., актова зала Анадольського НВК);
📍 зустріч в с. Круглик (22.10.2021 р., 10:00 год., актова зала Круглицької ЗОШ І-ІІІ ст.);
📍 зустріч в м. Хотин (22.10.2021 р., 12:00 год., сесійна зала Хотинської міської ради).
📅 Консультації триватимуть 3 тижні – з 04 до 24 жовтня 2021 р.
‼ Цей етап громадського обговорення є найважливішим етапом формування Стратегії, оскільки від кожного з мешканців буде залежати в якому напрямі ми будемо будувати спроможну громаду до 2027 року і куди будемо вкладати свої ресурси, державні кошти та кошти міжнародної технічної допомоги.
Стратегія нашої громади якнайшвидше потрібна нам і для реалізації конкретних проектів на найближчі 3 роки починаючи вже із 2021 року із залученням коштів міжнародної технічної допомоги, зокрема Програми DOBRE.
☝ Після врахування Ваших пропозицій Стратегія буде доопрацьована і винесена на сесію Хотинської міської ради для затвердження.
Ваші коментарі, зокрема пропозиції щодо завдань Стратегії, Ви можете залишити під час зустрічей онлайн, або надсилайте до 24 жовтня 2021 року на e-mail 📨: khotyn.efa@gmail.com
📄 Формуляр для подачі коментарів, зауважень і пропозицій є доступним на офіційному сайті громади (за посиланням https://cutt.ly/eECIR68) та в Хотинській міській раді. Зверніть, будь ласка, увагу на те, що розглядатимуться лише ідеї, подані на формулярі.
🗳 Місце прийому пропозицій на паперових носіях: діловоди населених пунктів громади, приміщення Хотинської міської ради за адресою: м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2А, ІІІ поверх, каб. №304 (відділ економічного розвитку та міжнародного співробітництва). Також за цією адресою Ви можете отримати консультації.
❗️Важливо❗️ Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, що пропозиції будуть містити ім’я, прізвище та адресу особи, яка їх подає.
Просимо також поширити інформацію серед усіх зацікавлених осіб.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше