Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тренінг "Чому молоді важливо бути активними та брати участь у суспільно-політичному житті громади"

Новина
12.10.2021

Чому молодим людям потрібно бути активними? 🙋
Про важливість активності молоді розповіла тренерка Тетяна Юрчак.
🔸11 жовтня відбувся тренінг «Чому молоді важливо бути активним та брати участь у суспільно-політичному житті громади”. Захід відвідали учні Хотинська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 5Хотинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1Хотинський опорний заклад загальної середньої освіти та студенти Хотинський коледж ПДАТУ.
🔹Розпочався тренінг з вітального слова Ігоря Баб'юка, консультанта з залучення громадян проєкту "Голос громади в місцевому самоврядуванні". Оксана Гіждівська, голова Ініціативної групи Хотинської громади, ознайомила присутніх із проектом, в рамках якого відбувався тренінг.
Знайомство учасників відбулося за допомогою вправи «Нитка єднання»🧶, під час якої присутні розповіли декілька цікавих фактів про себе. Вправа налаштувала учасників на подальшу роботу та сформувала довіру.
Під час тренінгу молодь громади ознайомилася з основними визначеннями та підходами участі молоді, принципами участі молоді, розглянула та проаналізувала документи, що регламентують участь молоді, оцінила переваги та перешкоди участі молоді.
Завершився тренінг рефлексією «Океан емоцій»🌊 , де учасники обговорили свої емоції та вчилися дякувати собі.
Дякуємо Тетяна Юрчак за цікавий та інформативний тренінг та Оксана Гіждівська за його організацію!😉
За чудові фото дякуємо Надія Ганчук!
Тренінг був проведений у рамках реалізації проєкту «Відкритий діалог: влада та громадськість»🤝, який був поданий Ініціативної групою у складі Оксана ГіждівськаГутнік ІванЮра Гуменюк та здобув перемогу 🏅 у проєкті «Голос громади у місцевому самоврядуванні» у рамках програми «Децентралізація прриносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Голос громади - Буковина Програма DOBRE

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше