Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тренінг особистісного розвиток «Тріада мого «Я»

Новина
02.12.2021

Тренінг організувала та провела випускниця Академії Жіночого Лідерства, практичний психолог – Мазур Майя.

 

Завданням тренінгу було навчити жінок долати свої комплекси й страхи, самостійно формувати позитивну самооцінку і позитивне мислення, що сприяє впевненості у собі.

 

У процесі тренінгу учасниці виконували різноманітні вправи за допомогою яких учились долати різні страхи і комплекси, визначали сильні індивідуальні риси власної особистості, які сприяють впевненості та самореалізації, намагалися формувати відчуття внутрішньої стійкості, гармонізації та довіри до самих себе та до інших.

 

Тренінг допоміг жінкам посилити відчуття впевненості у собі та віри у свій успіх, а також отримати величезну дозу адреналіну й заряд позитивного настрою.

 

Захід організовано в рамках проєкту «Створення публічного простору для згуртування жінок в селі Ворничани», що виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, яка реалізується Українським жіночим фондом (УЖФ) в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)».

 

Хотинська громада є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)». Ця зустріч стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше