Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тренінг "Практична медіаграмотність"

Новина
30.10.2021

Що таке медіаграмотність, як розрізняти фейки та як «стати медіаграмотним»
Про важливість медіаграмотності у теперішньому медіасуспільстві учні Хотинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1Хотинська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 5Хотинський опорний заклад загальної середньої освіти, студенти Хотинський коледж
та команда Ініціативної групи Агенція розвитку міста дізналися на тренінгу «Практична медіаграмотність», який проводився у рамках проєкту «Відкритий діалог: влада та громадськість».
📎Тренерка Тетяна Коваль ознайомила присутніх із тим, як відрізняти факт від фейку в медіа та соціальних мережах📱, навчила присутніх аналізувати прочитану інформацію у ЗМІ 📰 та розповіла про соціальні медіа як джерело новин. Для кращого закріплення матеріалу присутні переглянули відео про алгоритми дії соціальних мереж та виконали практичні завдання.
🔹Також на тренінгу була присутня журналістка Лілія Дутка, яка поспілкувалася з учасниками тренінгу. Під час цієї бесіди учні та студенти спільно з Лілією Дуткою з'ясували: чому у сучасному світі молодим людям важливо бути медіаграмотними та не потрапити в «інформаційну бульбашку».
Фото: Хотинські вісті.
Нагадаємо, що проєкт «Відкритий діалог: влада та громадськість»🤝 , який був поданий Ініціативної групою Хотинської громади здобув перемогу 🏅 у проєкті «Голос громади у місцевому самоврядуванні» у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
Голос громади - Буковина Український Народний Дім у Чернівцях Програма DOBRE

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше