Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбувся тренінг "Участь молоді у житті громади: учнівське та студентське самоврядування"

Новина
16.11.2021
Що таке учнівське та студентське самоврядування🙋‍♀️, які права обов'язки мають члени У/С самоврядування та які документи регламентують діяльність органів У/С самоврядування❓
✅Про поняття «самоврядування учасників освітнього процесу закладу освіти» членам учнівського самоврядування Хотинська ЗОШ І-ІІІ ст.№ 5, Хотинська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Хотинський опорний заклад загальної середньої освіти, представникам Молодіжної ради при Хотинській міській раді та команді Агенція розвитку міста розповіла тренерка Тетяна Юрчак на заключному тренінгу «Участь молоді в житті громади: учнівське та студентське самоврядування», який відбувся у рамках проєкту «Відкритий діалог: влада та громадськість» 🤝.
🔸Учасники тренінгу ознайомилися із можливостями зовнішньої співпраці органів самоврядування з інститутами громадянського суспільства та ОМС, сферами впливу органів самоврядування здобувачів освіти.
🔹Для визначення загального поняття "самоврядування", оцінки особливостей його організації у закладах освіти було використано креативну техніку мозковий штурм 🧠.Метод "Шаблями влади" ⚔️ дозволив розділити повноваження, за які відповідають учасники освітнього процесу та дізнатись, чим саме має займатись самоврядування учнів.
📎А такі руханки як "Давайте знайомитись мовчки" та "Вільне місце з правого боку" дозволили відпочити, краще познайомитись один з одним та налагодити комунікацію в межах групи.
📌Також у рамках проєкту зроблено бренд-дизайн ста еко-сумок та поширено їх серед учасників тренінгів.
Захід відбувся у рамках проєкту «Відкритий діалог: влада та громадськість»🤝 , який був поданий Ініціативної групою Хотинської громади здобув перемогу 🏅 у проєкті «Голос громади у місцевому самоврядуванні» у рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше