Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась 2 зустріч робочої групи з МЕР

Новина
16.03.2021
?Карантин не завада для розроблення стратегії місцевого економічного розвитку (МЕР).
 
? 16.03.2021 р. відбулась друга онлайн зустріч робочої групи з МЕР, на якій було обговорено основні засади створення умов для розвитку інвестиційної привабливості громади, зокрема необхідність впровадження інформаційної підтримки.
 
Курує напрям МЕР Програма DOBRE виконавчий директор Асоціація органів місцевого самоврядування Чернівецької області "Агенція розвитку громад Буковини" пані Неля Малько.

Зустріч проведено в рамках реалізації Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» Програма DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше