Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулось чергове засідання робочої групи з розробки публічного простору на території «плиткового ставу»

Новина
18.11.2021
🗓️ 17 листопада в режимі онлайн відбулось засідання робочої групи з розробки публічного простору на території «плиткового ставу» 🌊.
✅ У засіданні взяли участь експерт з питань місцевого економічного розвитку Vitaliy Yurkiv , програмний менеджер Yevgenia Velegura, консультанти з просторового планування Катерина Яковець та Олександр Шевченко (Програма DOBRE), працівники та депутати міської ради, агенції розвитку міста, місцевий бізнес, молодь та громадські активісти.
Під час зустрічі присутні обговорювали план-зонування території «плиткового ставу» та шляхи до нього. З презентацією Ви можете ознайомитись за посиланням: https://khotyn.dosvit.org.ua/.../ckw4mtonooz5v0742j3jvclv7
Також очікуємо коментарі по пропозиціях зонування та елементах на зазначеній території.
У першій частині зустрічі консультанти Програми «DOBRE» надали присутнім загальне бачення щодо створення цього громадського простору🌿, розповіли про можливі варіанти зонування території та продемонстрували зразки об’єктів які можна розмістити в зонах.
Основна ж частина зустрічі проходила в обговорені та плануванні робочого варіанту ескізного плану території «плиткового ставу»✏️, до якої увійдуть такі об’єкти: зони відпочинку для батьків з дітьми, для молоді, людей похилого віку, облаштування спортивної та фестивальної зони, туалетів, стоянок для авто, кемпінгу та інше.
Під кінець зустрічі визначили завдання для організації подальшої діяльності робочої групи.
📌 Нагадуємо, що в рамках реалізації Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна, для Хотинської громади буде розроблено план просторового візуалізації реконструкції території поруч з водоймою (м. Хотин, квартал 76, "Плитковий став").
Нагадуємо, що Ви можете залишити свої пропозиції 📝 щодо розробки та планування публічного простору за лінком: https://forms.gle/Z482ceLhnWcHUerF8
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше