Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Започаткування співпраці між Хотинською громадою та Гміною Корчина (Польща)

Новина
25.11.2021
20-22 листопада делегація Хотинської громади відвідала Гміну Корчина з дружнім візитом для підписання протоколу намірів співпраці між нашими громадами.
Під час поїздки представники Хотинської міської ради зустрілись з войтом Гміни Корчина Яном Зих працівниками уряду та депутатами Гміни Корчина, а також відвідали соціально важливі об’єкти інфраструктури Гміни:
- пожежні частини селищ Корчина та Камборня;
- дитячі садки та школу в Корчині;
- осередок культури «GOK»;
- туристичні та спортивні об’єкти;
- будинки денного перебування осіб третього віку.
Крім того, в рамках візиту нашій делегації пощастило побувати на Карпатському Святі Мистецтв та відчути атмосферу місцевого побуту, традицій та сердечний прийом наших польських друзів.
Під час зустрічі з депутатами та фахівцями Гміни Корчина було окреслено напрямки співпраці між нашими громадами та досягнуто попередніх домовленостей щодо підписання договору про сталу співпрацю.
Щиро вдячний колегам за їх гостинність та готовність співпрацювати
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше