Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Визначено переможців конкурсу на найкраще відеопривітання серед закладів дошкільної освіти

Оголошення
16.12.2021
✨Щирі вітання усім учасникам конкурсу новорічних привітань! Ваші надзвичайно милі та щиросердні вітання мешканців нашої громади з новорічними та різдвяними святами розчулили усіх та нагадали про те, як кожен з нас у дитинстві очікував дива на свята.
Хочу сказати, що різниця між голосами 14 грудня змінювалась щосекунди. з невеликим відривом у 2 голоси переміг Заклад дошкільної освіти "Сонечко", на другому місці Заклад дошкільної освіти "Веселка" Хотинської міської ради.

Та вартує згадати про усіх учасників, серед яких у трійку лідерів потрапив Пашковецький НВК(дошкільний підрозділ), який отримав на 10 голосів менше переможців, тож на Вас теж очікує сюрприз.

Неймовірно щирими та емоційними були привітання Данковецький НВК Хотинської міської ради, ЗДО с.Ворничани та Ярівський НВК Хотинської міської ради (дошкільний підрозділ)

Дякую Вам! Веселих свят!

Хотинський міський голова                   Андрій ДРАНЧУК
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше