Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Творимо разом простір для відпочинку

Новина
19.10.2021

Open space для відпочинку мешканців та гостей громади планується створити на території "плиткового ставу", яка ще 10 років тому була однією із найулюбленіших локацій для відпочинку хотинчан.

19 жовтня в Хотинській міській раді відбулась зустріч експерта з питань місцевого економічного розвитку Віталія Юрківа, програмного менеджера Євгенії Велегури, консультантів  з просторового планування Катерина Яковець та Олександр Шевченко (Програма DOBRE) з мешканцями Хотинської громади, представниками міської ради, молодіжної ради та учнівського самоврядування ОЗЗСО м.Хотин.

Дана зустріч була ініційована з метою обговорення створення простору для відпочинку в м.Хотин, а саме території, де б поєднувались відпочинок та можливість розвитку малого бізнесу.

Консультанти  з просторового планування Катерина Яковець та Олександр Шевченко цікавились думкою мешканців щодо доцільності та пріоритетності даного проєкту, їх очікування та побажання.

Віталій Юрків наголосив на можливостях щодо сталого розвитку бізнесу на даній території, неохідності використання новітніх методів до планування території та екологічності даного проекту.

Під час заходу учасники розповіли про свої очікування від сучасної зони відпочинку, де б вони хотіли проводити вільний час та відпочивати. Вкрай важливим для усіх учасників виявилось збереження природи та благоустрій території, її багатофункціональність та сучасний підхід до зонування.

Нагадуємо, що Ви можете залишити свої пропозиції щодо розробки та планування публічного простору за лінком https://forms.gle/Z482ceLhnWcHUerF8

Зустріч проведено в рамках реалізації Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (Програма DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше