Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до документів
Обгрунтування

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 (CPV) - 15110000-2 М'ясо (cвинина, печінка куряча, філе куряче) - UA-2022-09-19-003448-a

Файли

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 (CPV) - 15110000-2 М'ясо (cвинина, печінка куряча, філе куряче) - UA-2022-09-19-003448-a

Завантажити
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше